Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

KRISTALLIT

Olemme Pohjoismaiden suurin kristalliprismojen maahantuoja, tukku ja vähittäismyyjä. Valikoimamme kattaa mm. itävaltalaisen Schöler Crystalin® korkealaatuisimmat, upeasti säkenöivät kristalliprismat useassa eri muodossa, koossa ja värissä. Kristalliprismoilla voit somistaa ja koristaa esim. sisustusta, kattausta, vaatteita, kampauksia ja puutarhaa - mielikuvitus on rajana! Valikoimassa myös värikristalleja kymmenessä eri värissä.

Tutustu ja ihastu, tulet yllättymään valikoimamme monipuolisuudesta!

PALVELUT

Puhdistamme, pesemme, entisöimme ja korjaamme kristalliskruunuja, ja vaihdamme tekokristallit aitoihin. Autamme uusien suunnittelussa sekä tuotannossa - myös julkisiin tiloihin.

Tule juttelemaan, jaamme mielellämme vuosikymmenten mukaan tuomaa osaamistamme!

GOBELIINITYYNYT JA -SEINÄVAATTEET

Tuomme yksinoikeudella maahan gobeliinitekniikalla kudottuja korkealaatuisia ja kestäviä sisustustyynyjä ja seinävaatteita Belgiasta.

Tyynyjä on 700+ eri mallia, motiiveina mm. kissat, koirat, linnut, muut eläimet, aubusson, Fiori, etniset ryhmät, kalastus ja metsästys, veneily ja meri, hevoset ja ratsastus, golf, juomat ja sikarit, elokuvat ja musiikki, puutarha, Ranska ja suuren suosion saaneet teksti-tyynyt: Keep Calm...

RUUSU SARJA

Kaunis ja laadukas ruusu-sarja, yksinoikeudella Saksasta. Kokoelmassa kortteja, kasseja, koukuttavan tuoksuisia saippuoita, tuli- ja takkatikkuja, pillerirasioita, käsi- ja huulivoiteita, korkkialustoja, servettejä jne.